Kosteloos bestellen. Gratis en snel geleverd. Pas bij levering betalen.

Veel Gestelde Vragen

Onderstaande veelgestelde vragen zijn enkele veelvoorkomende zorgen van onze klanten voordat ze het thema kopen, als je andere vragen hebt,
stuur het naar info@uberunique.nl

De meubels kunnen worden bekeken in de showroom van Uber Unique te Druten op de Industrieweg 2. De meubels kunnen in onze winkel en op onze webshop worden besteld. In onze winkel is vaak één kleurvariant beschikbaar en zijn kleurstalen aanwezig om de andere kleuren te bekijken/ bestellen. Het beschikbare assortiment van Uber Unique kan snel wisselen, dus adviseren wij daarom om altijd even de website of winkel te raadplegen over de beschikbaarheid van het gewenste artikel.

Uber Unique kan vrij snel leveren. De levertijd van de meubels bedraagt meestal tussen 3 - 10 dagen, nadat er een bestelling is geplaatst. De levertijd kan oplopen tot 6 - 8 weken, wanneer men een artikel in een andere kleur geleverd wilt hebben. De klant kan aangeven, wanneer de levering het beste plaats kan vinden. Uber Unique doet er alles aan, om te leveren in de gewenste datum. Het exacte dag- en tijdstip krijgt U ruim op tijd te horen, door middel van een sms-bericht of een telefoontje.

Het is zeker mogelijk om de meubels op een afleveradres in België te laten bezorgen.

De verzending voor al onze producten is GRATIS!

Op de meubels geven wij 1 of 2 jaar garantie. Scherp geprijsde artikelen hebben meestal 1 jaar garantieduur na aankoopdatum. Alle boxsprings en bankstellen hebben 2 jaar garantieduur na aankoopdatum. Wanneer je onverhoopt een klacht hebt over het product, kun je contact opnemen met info@uberunique.nl. Gelieve de klacht goed te omschrijven en een foto van de klacht en de bon van aankoop bij te voegen in de mail. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk Uw probleem oplossen.

Stel uw vragen